Kit brate suspensie fata RENAULT LAGUNA 2008-2015

MS-Germany
659,00 RON
MS-Germany
Livrare gratuita KitBrate
Cod produs - SKU KIT2274

Descriere

Kit brate suspensie fata RENAULT LAGUNA 2008-2015

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de înlocuire de încredere pentru sistemul de suspensie al Renault Laguna dvs. fabricat între 2008 și 2015, atunci Kit-ul nostru de Brate Suspensie Față este alegerea perfectă. Acest kit de înaltă calitate vă permite să vă restabiliți confortul de conducere, manevrabilitatea și stabilitatea vehiculului dvs., eliminând orice probleme legate de uzură sau deteriorare a componentelor de suspensie.

Caracteristici cheie:

  1. Compatibilitate excelentă: Acest kit este perfect adaptat pentru modelele Renault Laguna fabricate între 2008 și 2015, asigurând o potrivire precisă și o instalare simplă.

  2. Calitate superioară: Componentele din kit sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la uzură și coroziune, pentru a vă asigura o durată lungă de viață și o performanță fiabilă.

  3. Îmbunătățirea manevrabilității: Inlocuirea bratelor de suspensie va aduce o îmbunătățire semnificativă a manevrabilității, a controlului și a confortului în timpul condusului.

  4. Economie de timp și bani: Inlocuirea tuturor componentelor importante ale suspensiei într-un singur kit vă ajută să economisiți bani și timp prețios.

  5. Garanție de Calitate: Suntem încrezători în calitatea produselor noastre, motiv pentru care oferim o garanție pentru acest kit. Suntem aici pentru a vă asigura că vă bucurați de un produs de înaltă calitate.

  6. Renault Laguna dvs. merită cea mai bună atenție și îngrijire, iar acest kit de brate de suspensie față este alegerea perfectă pentru a vă menține mașina într-o formă optimă. Iată o oportunitate excelentă pentru a vă asigura că rularea dvs. este sigură și confortabilă.

Notă importantă: Recomandăm instalarea acestui kit de către un mecanic profesionist sau o persoană cu experiență în domeniul auto pentru a asigura siguranța și performanța corectă a suspensiei dvs.

Investiți în siguranța și confortul călătoriilor cu acest Kit Brate Suspensie Față pentru RENAULT LAGUNA 2008-2015! Comandați acum și redați vitalitatea mașinii dvs.


Kitul de brate contine:
Bascula inferioara fata dreapta: 1 buc 54 50 100 08R

Bascula inferioara fata stanga: 1 buc 54 50 000 01R


Piesele sunt omologate si certificare cu Certificate de Conformitate TUV.
Piesele au garantie 24 luni cu conditia sa fie montate in service autorizat RAR.
Pentru a va identifica corect setul de brate va rog sa ne lasati seria de sasiu in campul OBSERVATII in momentul in care plasati comanda!
Rog sunati pentru disponibilitate!
Poze cu caracter informativ!

Detalii

SKU
KIT2274
Categorii
Brand
Marca Auto
Renault
Model Auto
Laguna
An fabricatie
2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015
Punte Montare
FATA

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review