KitBrate.ro este un proiect al Turaco ce a luat nastere in aprilie 2016, din dorinta de a veni in ajutorul dumneavoastra cu cat mai multe informatii si produse de care aveti nevoie.

Pentru ca stim foarte bine ce inseamna sa ai nevoie de cel mai bun produs raport calitate-pret, care sa nu puna in pericol suspensia masinii dumneavoastra in conditii de solicitare maxima, va punem la dispozitie experienta noastra acumulata in domeniul auto.

Echipa KitBrate.ro va ofera o gama variata de kituri de brate fata si spate, bascule fata si spate, bielete antiruliu, bielete directie, capete de bara, bucsi brate, bucsi bascula, suruburi excentrice, amortizoare, arcuri, articulatii suspensie si directie, precum si informatiile necesare pentru achizitionarea si montarea acestora pe masina dumneavoastra.

Un alt aspect ar fi de mentionat faptul ca noi venim in ajutorul clientilor cu o consiliere atat pe parte de achizitie cat si pe partea de montaj. Pregatirea consilierilor nostri este foarte importanta si dorim sa impartasim cu toti clientii magazinului nostru informatiile si detaliile atat de necesare atunci cand vine vorba de achizitia unui set de brate sau doar anumitor componente.

Consultantii nostrii va stau la dispozitie in intervalul orar L-V: 09.00 - 18.00