KitBrate.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

Plata cash - se efectueaza la sediul vanzatorului in momentul receptionarii produsului de catre client.

Plata in sistem ramburs - se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata cu cardul - se proceseaza prin sistemul 3D Secure. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. 
Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).
Moneda in care se va efectua plata este RON; pentru alte monede acceptate te rugam sa ne contactezi.

Ordin de plata - se poate achita factura cu Orin de Plata la orice sucursala.

Link de plata - se poate trimite un link de plata pentru a va usura pasii in momentul in care doriti sa efectuati plata cu cardul si doriti si alte produse in afara celor selectate initial de pe site.

Plata in rate - se pot achita produsele in maxim 6 rate in functie si de banca emitenta a cardului. 

Plata in avans - se efectueaza pentru produsele care sunt pe stocul extern in baza facturii proforme prin transfer bancar sau depunere in cont la banca. Dovada platii se trimite pe adresa de e-mail office@turacoauto.ro pentru procesarea comenzii.